...

skulle varit 2 år och 8 månader!

Staffanstorp!

Ligger hemma hos Sanna och snart somnar är riktigt trött haha. Men ska snart ta bussen in till Lund sen vidare hem :) då ska jag träffa Sanrah och mysa lite med henne :) hur har ni haft det idag? Puss

Malmö!

Är på väg in till Malmö och ska ta en fika med Sanna och hennes polare :) ska även se om jag kan köpa något tills fredag för då blir det paketparty hos lille eftersom hon fyller år :D wiie.

Vet inte om jag är lite efter men det är ju as bra att dom har kommit med appen nu till iphone ;) hehe men det går typ inte att lägga upp bilder:( puss <3

Mötet gick bra!

På väg hem nu. Och mötet gick jätte bra :) över snäll jobbcoach har jag också :) träffade min kusin Amanda efter jag varit där med :) nu ska jag ta bussen till mamma och ut med hunden :)
Puss <3

Stan!

Sitter i Lund och ska in till min jobbcoach om en halvtimme, är nervös haha. Men det går säkert bra :) sen ska jag hem till mamsen och ut med hunden efter det blir det att jobba sen hem och sova åhh bara längtar tills jag ska sova är jätte trött :p hehe.
Puss <3

Över trött och orkar inte Lund!

Godmorgon! :)

Har sovit typ 3-4 timmar inatt så är riktigt trött. Men får väll skylla mig själv, eller inte bara mitt fel men men hihi ;) nä nu blir det in i duschen och fixa sig för jag ska in till Lund och träffa min jobbcoatch. Får vi se hur det går :) eftersom jag ändå ska in i Lund så kan jag ju så om jag hittar något till lille och mig;) , på fredag för då blir det fest igen ;D nä nu måste jag skynda mig :)
Puss <3

Mys kväll

Ikväll blir det hem till Sanrah och ska spela bingo! Det blir väll som det brukar vara ett My och Marie vinner något å jag å Sanrah vinner aldrig något haha :/ nä nu får jag gå och handla en bingo lott så jag kan vara med :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!