- Malmö

va i malmö igår på saco mässan, va inte så mycke bra där det mesta va typ om man ville plugga i utlandet och det är ju inte jag så road av:)

När vi körde dit va det glas halt och bilen körde dit den ville typ och vi körde fel 3 gånger :$ HAHA. Jag och Carro satt och fundrade på hur vi skulle köra så jag fick at upp min iphone och kolla på gpsn vart vi skulle haha medans emma martina och luisa satt och sov :p


Åt sedan på max:) och jag typ spilde ut min dricka på bordet när jag satte mig och då skrattade Caroline:( taskigt va? men sen när vi hade ätit upp skulle hon snärta till Emma i huvudet och spiller ut sin dricka ÖVER sig. HAHAHA


Puss och kram
Johanna

- så nice !

Fick världens bästa besked idag! att vi fått lägenheten på korsbacka:D, och det kommer bara jag och mina gerbiler som bor där! kommer trivas som bara den! har inte själv sett lägenheten men mamma sa att det va jätte fin :D åå bara längtar tills det 1 mars nu!! känns lite så faktiskt, kommer flytta hem till mammas man i 1 månad sen till "min" lägenhet :D och nu lovar jag att jag ska sköta mig i skolan och allt för att göra mamma glad :d

Puss och kram
Johanna

Detta är ett ställe jag trivs på och jag ä...

img_4547 (MMS)

Detta är ett ställe jag trivs på och jag älskar att vara hemma hos dig baby ! Hoppas vi ses i helgen för saknar dig massor!  Puss och kram Johanna

Åå vill verkligen inte bo hemma mer!!! Pal...

Åå vill verkligen inte bo hemma mer!!! Pallar inte det mer det har blivit förryckte nu! Vill bara bort från allt!

Nu är det bara 17 dagar tills jag blir 18 ...

Nu är det bara 17 dagar tills jag blir 18 år !!!!!! :D

Godkväll :) nu är jag på väg till min kill...

Godkväll :) nu är jag på väg till min kille och ska äta mys middag :) vet inte vad som händer efter om vi ska till hans syster eller något hennes man ville nog det :), men det är trevligt att bara vara hemma och mysa :) Pussen på er <3

Nu är klockan slagen sängen för min del. O...

Nu är klockan slagen sängen för min del. Och hoppas jag vaknar som en pigg flicka imorgon :). Ska oxå till Jonas imorgon och han ska bjuda på god mat :)!

Nu är klockan slagen sängen för min del. O...

Nu är klockan slagen sängen för min del. Och hoppas jag vaknar som en pigg flicka imorgon :). Ska oxå till Jonas imorgon och han ska bjuda på god mat :)!

Dagens Dresscode !  Kofta från veromoda Bl...

img_6372 (MMS)

Dagens Dresscode !  Kofta från veromoda Blus från Ullared  Leggings från gina Sockar från Ullared

-sova,'

Godnatt gått folk! nu ska jagkolla tv kanske film vi fårde :), men jag ska iallafall försöka sova :) Pussen ♥

Sitter på jobb och kollar Musse och ritar ...

Sitter på jobb och kollar Musse och ritar :) det är nice ;)!

Nu har jag fixat Smsblogg. Och jag skulle ...

Nu har jag fixat Smsblogg. Och jag skulle bara se om det fungerade :) puss

-Svenska nationella.'

Ligger i sägen nu är as trött. ska snart sticka till jobb blir bara 1 timme idag, skönt!



Har haft nationella idag i Svenska B, blev klar på typ 1 timme och vi hade 4 timmar på oss. men den blevändå ganska bra skrivit tycker jag :). va hemma 10 over 12 och sen dess har jag sovit (a)



Jag harockså fixat med bloggen nu. Det är juhörs ute då får man ha höst design med!!! ♥

- tidsinställda inlägg, bara för att pröva...

Tidsinstälda inlägg, bara för att pröva hur bra det funkar.. sitter och glor tv med skallebank så ska snart nanna kudden. Svenska Np imorgon i 300 min :/

- Ridit,'

Idag har det vatt I-Val ridnin. Och jag fick rida sege joshep eller hur han nu stavas... Han va inte påbra humör och det blev inte jag heller efter en halvtimme på hans rygg! när jag kom hem gjorde jag ett varmt bad med ansiktsmask, like. sen va jag ute och tränade med min lilla vovve blev inget avanserat men lite smått och gått :)

-förlåtförlåtförlåt

förlåtförlåt att jag har haft dålig uppdatering nu :(( lovar att jag ska försöka bättramig men har vatt medbaby ihelgen. Och som ni vet så va det farsdag i går och då va jag och Jonas hos pappa och " fidade" han :) han fick en spikmatta!



Idag har jag vatt i skolan riktigt bull! kom hem och städade lite men va jag med julia och det va nice;)
skulle bara säga attjag älskar Jonas Evaldsson mest i hela världen!!! ♥

- Sickness.'

Idag har jag vatt i skolan och haft sv np genomgång och det gick väll sådär fattade ingenting men det får väll gå eller något. på djursjukvården satta jag och sov mådde inte alls bra :/ så gick hem efter lunch och somnade direkt sen sov jag till 5 as nice;) nu ikväll blir det väll att mysa med mamma och kolla Idol :) Imorgon ska jag jobba förmodligen och sen kommer baby :D

- Love.'

Idag har jag och Jonas 1 år och 9 månader :) och jag älskar han bara mer och mer för var dag som går ! hade velat mysa med han idag men han är sjuk :( kommer väll bli i helgen istället :) Älsjar dig Jonas Evaldsson!

- Jobb'

Va på jobb igår i 2 timmar och då satt jag ritade med barnen :)) .


Hade mycket tråkigt så blev cp bilder jag ritade hahah

-Prov.'

Hade prov i djursjukvård innan lovet och jag klarade det :D!!!!!!!!

- skolan'

Sitter i skolan nu och har djursjukvård har har jätte ont i huvudet och halsen. Imorse hustade jag blod inte alls gått! Idag ska jag jobba och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag förmodligen till Lund och kolla min syn och då blir det nya glasögon förhoppningsvis för ser som dem döva hör!!

- Stallet.'

Har vtt i stallet idag men jag red inte för mår dåligt! Jag har fått feber och jätte ont i halsen och en konstig huvudverk, menmen det får väll gå allafall :)

















Sktiver sen igen för jag till pappa nu och hälsa på. Puss

-.'

Nu när vintern snart kommer hade jag tänkt att byta lite design, ska dock inte ha den jag har nu men orkar inte fixa en nu. Puss♥

- nu kommer bilder från det jag handlat'


En väska från Ullared 119:-


En rosa kofta från Ullared 249:-


Lite suddig bild menmen.. En grå kofta 149:-


Nu är jag lite rödhårig:)


Svart blus från Ullared 179:-


Sen lite smått och gott :)
- vaxning
- klämma/klämmer
- ansiktsmask
Som jag har handlat på Väla!

- Armband från glitter.
- Handskar från glitter.
- Klocka från ur&pen.

Och en massa julklappar till familjen.

- Skola

Förlåt att bilderna inte har kommit från Ullared men jag lovar det kommer snart. Nu sitter jag i skolan, och snart är det lunch... Ikväll blir det att jobba och städa :)

-kalas

Nu ska vi på kalas till Danne skriver väll mer imorgon för orkar nog inte sitta vid datan mer idag. Puss ♥

- Ullared

Igår va jag, Jonas, Malin, Therese och patrik på ullared. kommer bilder påsen senade för nu ska jag och Jonas in till stan för att klippa oss sen kolla affärer :)

-Väla

Det blev inget pluggeller fix med bloggen jag stack till väla med Mia :) viva inne på partaj och är man med Mia kan det se ut såhära!

Mia som en lite prinsessa!

En crazy kanin Mia haha.

Och en fest Mia..

Sen handlade jag liet med, en klocka och ett armband :) men har bara bild på armbandet. Men klockan är från ur&pen :)


Skriver senare kanske. Pussen♥

- .

Förlåt att jag inte skrev igår men jag var hemma om och tog mer kläder, och då var jag och Jonas hos pappa och liselotte, deras vovvar har tjuvparats så igår kom det 6 valpar men behöll ingen men dom 4 första föddesadöda :(. Men idag blir det väll bara chill hos jonas kanske hittar på något ikväll men det beror på när Jonas slutar ju, han jobbar alltid:/.  Men nu ska jag nog försöka fixa min blogg lite och sen plugga lite biologi om jag hittar nogot:)    Pussen !

- Godmorgon

Godmorgon alla! Nu ligger jag i jonas säng och ska snart ner och äta. Jonas är och jobbar kommer hem om 1 timme typ:) I dag ska jag nog hem om och ta nya kläder sen till baby igen. På torsdag blir det ullared! och jag kommer god stanna hos baby hela veckan :)
Återkonner senare. Pussen! ♥

- Denna dagen.

Idag har jag vatt med Denisé i stallet och ridit:) Är nog den klantigaste hästen jag suttit upp på haha. kom hem 10 över 2 för jag somnade på tåget så kom till torp iställetförkävlinge :$ haha och sen somnade jag när jag kom hem igen:) kl 4 blev det tandläkaren och dom tog in mig 5 min tidigare än vad jag skule :o blev förvånad.och nu är jag på tåget till Älsklingen :) kommer stanna hos han inatt och om jag hade fått bestämma hade jag flyttat hem till han nu!! Älskar Jonas Evaldsson!
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!