Julia 18 år!

Grattis Julia!

Idag ska jag till praktiken har fått lite sovmorgon :) och sen till julia för då är det hon som fyller 18 år och den ska vi ut på kvällen. Vet inte var det blir än men det löser vi :) Vet om att det kommer bli en lyckad kväll för jag ska ju ut med Julia och Frida då kan ingenting misslyckas! dom är bara så bäst! man kan inget mer än att älska dom töserna <3 + det kommer bli extra kul för som sagt frida åker ju igen på måndag så vill göra något roligt för sen kommer hon inte hem förens på MIN STUDENT!!!!!!

Grattis Julia!


suddig men det är min lilla julia !

Puss ♥

Frida 18 år!

Igår va jag och Julia hos vår saknade Frida som har varit i London sen i Januari... men hon kom hem igår:D och då firade vi henne för hon blev ju arton i måndas! hihi vi fick jätte god mat och pankanstorta till efterrätt. mummssss.. med massa jordgubbar på så gått!

GRATTIS FRIDA!
(förlåt för bilden!)



Det är så skönt att du är hemma fast det inte blir länge så får jag iallafall fräffa dig lite :)
Puss♥

--

Praktik!

Nu har jag varit och praktiserat i 4 dagar på ett trim i Malmö (http://www.canisnova.se/start.php). Jag trivs jätte bra vi har kommit varandra jätte nära på fyra dagar och känns tråkigt att ha lov!! kan ni tänka mig att jag som hatar allt inom skolan inte vill ha lov nu :o GALET! men ifl så efter andra dagen så frågade hon mig vad jag skulle göra under sommaren så ska jag klart jobba hos mamma :( :). Annars hade Petra velat ha mig :D men jag ska inte jobba var dag hos mamma så ska vara hos Petra med :D jag kan rekommendera att gå till henne hon kan hur många knep och knåp som än bra att veta och vill man bli hund trimmare "som jag" så är hon toppen!

kommer komma upp bilder på vilka hundar jag får jobba med :)
Puss♥

- på bussen till kålmorden

haaj! vet att jag inte har skrivit på länge men det har hänt så sjukt mycket nu och det är bara så patetiskt så HAHA! men vi satte oss på bussen vil kvart över 2, jag, Denisé, Hilda, Caroline och Martina paxade platserna högst upp och längst fram och det va ju andra som inte gillade det HAAHAHA!!
ska iallafall vara i Kålmorden tills på fredag eftermidda tror jag? kommer iallafall vara hemma i svalöv vil halv 10 - 10, så mammi får komma ovh hämta mig :) haha älskar mammi<3

ps. fårlåt att jag inte har fixat med bloggen överhuvud taget men som sagt det händer jätte mycket och då pallar man ingentin!

Puss och kram!

här får ni en sexig bild på mig och Denisé :D

Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!