Just nu





kvällskurs!

Hejsan!
Sitter i skolan och har genetik nu till halv inte så länge kvar men jag har haft prov i ornetoligi hela dagen och jag kommer få ett sånt stort IG!! men jag kommer förhoppningsvis fixa genetiken nu! :)

Fredag

Nu är det fredag! whiiioo :D men det bästa med denna fredagen är att jag ska äta midda med min handledare som jag hade nu på den senaste praktikplatsen på Canis Nova (hund trim).
Så idag ska jag åka från skolan 20 i 2 och sen hem snabbt pappa lämnar pengar till mig så jag kan äta haha :) och sen ska jag in till malmö ska vara där senast 4 men blig nog lite senare, så måste ringa henne så jag vet var vi ska träffas! haha :)

och imorgon kommer nog baby så ska vi rilla men några kompisar :D kommer bli så mysigt!
PS. jorden kommer inte gå under imorgon för mitt bröd går inte ut förrens på måndag! så det stämmer inte! hha
men ha dt fint nu ska jag försöka plugga lite!



Älskar dig över hela mit hjärta Jonas Evaldsson :love:

på tåget till skolan :(

Nu sitter jag förhoppningsvis på tåget till skolan om jag inte somnar om hihi, men det ska jag nog inte göra (A) nä men jag han fixa mig så jag ser bra ut idag (hoppas jag skriver innlägget innan jag har börjat hahah) men men det gör ingenting för jag är alltid söt ändå! haha



en bild på mig förra veckan! :love:

haallå vad är detta'?

Jag vaknade kl 5 utan någon anledning vad är detta lixom! jag är ju skit trött? och så ska man jobba idag med, åå jaja hoppas det blir en lågn dag :) och nu ska jag nog fixa mig lite jag meda nu när man kommer upp i tid kanske man kan platta hårte och sminka mig, eftersom jag aldrig annars gör det haha! OCH idag har jag idrotts prov!? kommer jag klara det ?nej och f**n då kommer jag nog bara få G i idrott... nä men nu ska jag fixa mig så får vi se om jag hinner slänga in ett inlägg till idag eller något :) kommer nog en bild på hur jag ser ut iallafall :) puss

Detta är en as gammal bild från typ när jag gick i 8 tror jag haha!



Puss♥

utflyckt

goddag!
jag är så ledsen att jag inte bloggar alls mycket men nu försöker jag verkligen ta igen så mycket som möjligt för det är bara ca 1 månad kvar sen tar man studenten!  men det är väll ingen bortförklaring för jag har vatt dålig nu jätte länge!


men nu ska jag snart på utflyckt med svärmor :) vi ska åka till åstorp och kolla på hennes gammla föl som är 3 år nu :) kommer bli skoj :)
Puss!

Tindra

På min praktik har jag klippt Tindra!


före
  huvudet
           Före                       Har klippt huvudet

kroppen  klar
     klippt kroppen              Hel klar!

Jag kommer alltid älska dig...

Jag ska aldrig mer hoppas på något om jag känner att jag kommer ångra mig sen! Jag ska aldrig säga vad jag vill ska hända för när det händer blir man så ledsen. Tänk om jag aldrig mer få se dig? Eller höra din röst, om du inte vill ha med mig å göra mer? Jag blir helt förkrossad. Du kommer alltid ha en villa i mitt hjärta! Jag älskar dig...

Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!