Wiiho!

Wiiho! Sitter på bussen till hbg för alla välva tåg var inställda och typ inga bussar gick ihäller! Men hittade iallafall 1 buss! + Jag sitter helt själv! Blir så jävla förbannad att det alltid ska klydda på vintrarna!

- Will miss you Frida!

Frida du anar inte hur mycket du kommer vara saknad här hemma när du åker till London i 6 månader! Jag kan ju vara ärlig å säga att vi inte har träffats så mycket nu den sista tiden:/ men jag kommer verkligen känna ett tomt hål i mitt hjärta! Gumman du får inte åka, vi vill ha dig kvar här hemma! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det känns konstigt att tiden är inne nu och att du åker om 1 veckaL när jag fick reda på att du ska åka tänkte jag, jaja men det är länge tills dess men nu har vi inte setts på så jätte länge men jag hoppas att vi kommer göra det när du kommer hem i juni och dem gångerna du kommer hem emellanJ Jag hoppas verkligen att du kommer ha det jätte bra och att du kommer till en bra familj som tar hand om dig väl! Vill ju inte att det ska hända dig något<3 Älskar dig Frida Nordén



Puss&Kram Johanna♥

- torsdag'

Godmorgon!

Idag ser min dag ut som såhära att jag ska städa/plocka undan på mitt rum, ska nog fortsätta att packa mer lite till flytten med :) sen när jag är klar med det ska jag packa för jag ska till Jonas, måste fixamig och så innanjag åker till han med :) Imorgonär det NYÅR! taggar som bara den:d kommer bli kul ska vara med baby och hans kompis, hans tjej och ett par till, altså vi ska ja "parmiddag" haha. Puss&Kram Johanna♥

-Fest*

Nu blir det fix inför kvällen. Och denna kväll kommer bjuda på en massa skoj! vi ska ha en fest för Frida för hon åker till London den 3/1 i 6 månader :o det är helt sjukt att hon bara lämmnar oss här hemma! som tur är att hon kommer kunna komma på min student :d hon kommer hem den 9/6 och jag tar studenten den 10/6 :D
 men nu ska jag in i duschen och sen fixa mig!

PS. JAG HATAR MIN SYSTER SÅ FUCKING MYCKET!.

Puss&Kram
Johanna ♥

- ?'

Varför är det bara vissa som kommer i helt fel familjer? varför kunde inte varit lika för alla? jag känner att "Gud" nu hade kunnat göra det mer rättvist! Vissa känner att dom har det jätte bra! men då kan ni väll försöka tanka på oss som inte trivs i våga egna familjen pga en liten person!

Jag är så jävla glad att jag "snart" flyttar! flytten kommer den 1 Mars! kommer bli så skönt! Kommer att ha en liten inflyttings fest med :) kommer bli nice :D

Puss&Kran
Johanna ♥

- kärlek'

- Mys med julia'

Sitter hos min älskade Julia nu:) har inte varit med henne nu på hur länge! vi kommer nog kolla lite film och handla godis och mysa :) hon ska nog sova hos mig eller jag hos henne :) 

Puss&Kram
Johanna♥

- GOD JUL *

God jul alla :)

förlåt att jag har vatt dålig på attsktiva i bloggen men har vatt så mycket nu den sista tiden. Har inte hunnit svara på frågerna och kommer inte göra det heller för fick inte så mycke frågor. men kommer kanske ha det igen lite senare :)

Idagär det iallafall jul :D och det ska jag fira med min pojkvän och hans släckt :) och imorgon blir det troligt vis Danmarrk!

Puaa&Kram
Johanna♥

- GLÖM INTE!!*

NI FÅR INTE GLÖMMA MIN LILLA FRÅGESTUND!

- jobb*

Nu bär det snart av till jobbet hoppas det inte blir så längeidag,är trött och behöver sova :) Imorgon ärdet pelsvård :D och jag ska ha men min vovve Tindra då :D skriver sen igen :)
Puss&Kram
Johanna♥

- Godmorgon*

Godmorgon på er!
Vi börjar med gårdagen! då jag var i skolan kom 2½ timme sent för tågen kom inte som de skulle :( och det var lika tråkigt som vanligt! när jag skulle hem kom faktiskt tågen itid :D wiihhooo!
senare när jag skulle till Jonas för att fira han tog det nästan 2 timmar och det brukar ta 45 min!! men men. när jag kom fram så blev att bra igen för jag fick träffa baby då som jag har längtat efter! men kvällen blev lyckad fast än att jag var as trött hela tiden.
Och jag kommer inte blogga nu under helgen. eller kanske mobilblogga det får vi se man annars kommer jag på måndag igen :)
Puss&Kram
Johanna ♥

- frågestund!*

nu hade jag tänkt att dra igång en frågestund, vad sägs om det ? *blink*. vad sägs om vi ställer frågorna till onsdag nästa vecka så ska jag besvara dem då :D kommer bli kul. ni fårfråga om vad ni vill, och jag kommer svara på allt!
Puss&Kram
Johanna♥

- 1 timme*

Om ca 1 timme fyller min pojkvän 19 år :D! och hela familjen ska fira han som jag sagt innan:) det kommer bli mysigt:) ska stanna hon han hela helgen för på söndag ska vi till Danmark och gåpå jul marknad kommer bli jätte mysigt :). på lördagen kommer vi nog vara med hans syskon *toppen* ja som sagt det kommer bli en jätte bra helg med Jonas och hans familj :)
Bilden är från i sommras när jag ville bada men när vi kom till stranden var det för kallt tyckte jag så det var bara Jonas som håppade i :)
Puss&Kram
Johanna♥

- snö bilder*

Lekte ju i snön med tindra innan och härkommer lite bilder :)
kommer i full galop :Dvänta mamma spring inte itrån mig.tack nu är jag trött bara för det!Tindra ihennes tjusiga tröja !
Har att och kollat på Carolines bebisar :D, och jag ska ha minst 2 kanske 3 stycken :D
Puss&Kram
Johanna ♥

- lite fel *

Nu har det blivigt lite fel med min rubrik men jag ska försköa fixa det så snabbt som möjlit :)

Puss&Kram
Johanna

- det trode jag aldrig!

Nu har jag precis varit inne på min "kompis" blogg och hjälpt henne lite och då såg jag ett inlägg som hon hade gjort det 10/12 och det är mig hon pekar på men som jag har sagt till henne innan, att hon får tro vad hon vill för jag vet vad jag har sagt och inte sagt så tar inte åt mig något :D! och känner hon att jag är en jätte dålig vän och allt som hon sa, så vist hon får tycka vad hon vill jag tvingar inte någon tycka om mig :D

PussKram
Johanna ♥

- spotify *

kom igen nu och gör som jag har gjort! gå in på henna sidag och logga in så får du spotify premium helt GRATIS! http://www.gratispremium.com/?ref=754793

- snöstorm *

wwihoo! snöstorm ute så man kommer ej till skolan:D men det innebär att jag får plugga hemma :) så nu ska jag ringa pappa snart och be han ta hem lite grejor till mitt PA:) och sen får jag göra mitt PM till nationella svenska B, dkulle gjort det idag men jag kommer ju ej till skolan haha ;D, sen ska jag ut ochleka i snön med Tindra :D

Puss&Kram
Johanna♥

- natti*

Om 2 dagar fyller baby år och hela familjen kommer hem till han :) jag hoppas allt än inhandlat allt till han :) ska köpa en sak till, tillhonom men det fixar jag nog imorgon :) nu är klockan ca 23.47 och det kommer en skoldag imorgon med. men vet inte om jag ska vara hemma det kanske kommer så mycke snö så jag blir insnöad och det vill man ju inte bli i skolan, haha eller det vill ni? men nu ska jag iallafall sova Pusspuss



Puss&Kram
Johanna ♥

-shoppat *

Idag har jag varit på Center syd och handlat dem sista julklapparna/ Jonas presenter! blev en fika me, helt själv för Caroline hade ingen bil så hon kunde inte komma:( men det va mysigt att gå själv faktiskt. Mötte även Sanna som jag fränade fotbill med innan och vi snackade om allt i i halvtimme, mycket trevligt:) nu har jag precis packat in alla julklappar :d och kollar på tv.

Puss&Kram
Johanna♥

- möte*

Nu har hela klassen haft möte med rektorn och som vet inte vad hon skulle säga! haha och ingen lärare fattar hur vi har det! ååå

- nytt ival!

Idag fick jag nytt i-val:) jag ska nu läsa pälsvård i 8 veckor :) nästa tisdag ska jag ha med min hårboll, haha.

Idag har iallafall jag och Emma P i klassen fixat med en jack russel.



Vist är hon söt :) hon är 1½ år men ser ut som en valp hihi :).

Men nu ska jag jog snart sova eller ut med tindra först sen sova :)

Puss&Kram
Johanna ♥

- Gunilla och Albert *

Här kommer en bild på föreldrarna till mina gerbilersom jag ska köpa :D!



Den ljusa är mamman (Gunilla) den mörka är pappan (Albert)

- kan intebestämma mig*

Vilken Stil är finast?

1. كل ما تحتاجه هو الحب.
الحب هو كل ما تحتاج.

2. გჭირდებათ სიყვარულს.
სიყვარული არის ყველაფერი რაც თქვენ გჭირდებათ.

3. आप सभी की जरूरत प्यार है.
प्यार तुम सब की ज़रूरत है.

4. 必要なのは愛です
愛はあなた必要とするすべてである。

5. 所有你需要的是爱
爱是你所需要的

6. 所有你需要的是愛
愛是你所需要的

7. چیزی که نیاز دارید عشق است.
عشق همه شما نیاز است.

8. เพียงคุณมีความรัก
รักคือสิ่งที่คุณต้อง

9. سب آپ کی ضرورت ہے محبت ہے.
محبت سب آپ کی ضرورت ہے.

10. Allt du behöver är kärlek.
Kärlek är allt du behöver.

Gunilla har fått bebisar*

Caroline ringde mig idag när jag satt i Landskrona och väntade på mitt tåg i kylan, och sa att Gunilla har fått bebisar :D. Hon skrev även på facebook att det hade kommit kanske 5 stycken :), och jag ska köpa mins 2 hanar, har det blivigt 3 kan jag ta alla haha!
kommer bilder på Gunilla och Albert och derassöta babisar :)

Puss&kram
Johanna♥

- 13 December



har kollat lucia tåget på skolan hahahaha

- själv,'

hemma själv i helgen! nice;)

- Mys!



Älskar min hund!

- Helt paff,'

Igår firade jag mig hon pappa :) det var jätte skoj och fick en riktig överrasklning. Mina kusiner var här:D inte alla med 3 stycken:) det var Niclas Patrik och Amanda :D blev jätte glad:D Även Julia ocvh Jonas var här:) hade en super kväll, godmat coh bra folk!

Puss&Kram
Johanna♥

halloooj

Nu är det dags att fira min lilla plutta skrutta, har inget och göra medans hon fixar sig så tänkte kan lika gärna skriva här. Ärrr huuunnngriiiiiiiiiiiiig. Och sugen på godis. Tänk att du är 18 JOHANNA? I min hjärna är du fortfarnade en liten flicka som cyklar om kring på en lila cykel. puuuuuuuuuussinnuuuusssiiii

- å j**la skit,'

ÅÅÅ jävla mög! skulle tränat idag, orientalisk dans men jag försov mig :( hade längtat sombara den för vill verkligen komma igång med min träning nu. men vifårväll ta deten annan dag :)


Puss&Kram
Johanna♥

Idag har jag varit i skolan lika tråkigt s...

img_3634 (MMS)

Idag har jag varit i skolan lika tråkigt som vanligt! Men ändå ganska slapp dag :) kollat på en film på SH och den var hemsk! Men också super bra!  Nu är jag på väg hem via Landskrona där baby hämtar upp mig, sen vidare till Malmö för att äta restaurang med mamma Jonas och Christian :) Puss&Kram Johanna <3 

- 18 idag,'

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag hura,hura,hura! :D



Puss&Kram
Johanna♥

- :D,'

Nu blir jag 18 år :D och det ska jag fira med att få frokust på sängen av mammi, sen fixa sig för att kunna gå till skolan:(.Efter skolan ska jag hem och fixa mig lite mer och sen på resturang i Malm med Älskling, mammi och christian :) kommer bli toppen:)


Puss&kram
Johanna♥

- Ival,'

Idag hade vi avslutning på Ival ridning:), Liz (läraren) bjöd oss på cola och godis:) själv hade jag sovmorgon för skulle ej med ut i stallet för att göra slavjobb år henne. Nästa tisdag börjar nästa ival och då ska jag ha pälsvård :D, kommer bli super skoj för kommer kunna ha Tindra med mig och mysa med henne, bra va !?
Nu är det inte länge kvar:D
Ska sova nu puss

Puss&Kram
Johanna♥

- Detta fick jag,'

Denna fick jag av min mammi :) en pälshalsduk ♥
Pälshalsduk av mammi:)

Av: Elin,Cajsa,Nisse och Helene :)
mascara av Elin,Cajsa,Nisse och Helene:)

Av: Jonas :) fick egentligen en tröja men den vart inte så skjön som jag trodde så jag bytade :) men jag älskar dessa byxorna :) Älskar dig Jonas :* ♥
byxorna är från Jonas :) fick egentligen en tröja men den var inte skön så bytade til dessa ist:)!

byxorna är från Jonas :) fick egentligen en tröja men den var inte skön så bytade til dessa ist:)!
Tränings sättet fick jag av mamma :) bara ÄLSKAR mina lila träningsbyxor :) coola va?



Sminksättet fick jag av Elin,Cajsa,Nisse och helene :)


Detta fick jag av jonas systrar med partner och mamma med partner:)
Av Jonas familj utom Jonas :)

Tack så jätte mycket för allt :) ♥

Puss&Kram
Johanna♥

- nu ärdet dax,'

nuhar de första gästerna kommit och det är morfar och Kerstin:) bilder kommer på mondag hoppas jag :) Kommer kanske mobilblogga undre kvällen men inte mer via datorn:)!

Puss&Kram
Johanna ♥

- Frisyr,'

Ska ju fira mig idag så vill vara lite fin:), såhära ser mitt hår ut bakifrån:)nu kommer få sedet framifrån sen med men har ingen bild på det nu, om 10 min ska jag till mammas man och fisa lite innan alla kommer :)



Puss&Kram
Johanna

- Natti,'

Nu ska jag sova så man orkar med morgondagen, fka ju fira mig så måste hjälpa till. Vi kommer inte vara i lägenheten utan hos mammas man Christian för han bor i hus och då kommer vi få mer plats :)

Men nu ska jag sanna och hoppas att jag blir frisk:)



Älskar dig <3

Puss&Kram
Johanna

- sjuk,'

Vaknade imorse och kände mig inte alls bra :( har varit hemma idag och pluggat lite, nu snart ska jag städa med :), min näsa bara rinner jag jag kände att jag inte orkade skolan idag. Sen ville jag vila upp mig tills imorgon när vi ska fria mig :D


Nu vill jag bara gratta en kompis <3
Maria Blom 18 åridag :D Grattis! <3


Puss&Kram
Johanna

- natti,'

Nu ska jag ut och kissa tindra sen sova det kommerju en dag imorgon med ju:) ska ha prov i svenska och jag kan ej det :/ men ska ut i kylan nu :( phuu



Detta är en brud jag saknar,och vill aldrig tappa kontakten med henne!
Älskar dig Julia!

Puss&Kram
Johanna

- Sex dagar,'

Nu är det bara 6 dagar tills jag blir 18 år :D längtar som in i! Nu på lördag kommer jag fira mig hos mamam och släckten där :) Jonas familj kommer också komma:D Super skoj va ? :D, på Onsdag när jag fyller år kommer jag mamma jonas och kanske christian äta middag i malmö :) på fredag den 10:onde ska jag fisa mig hos pappa och hade tänkt att ha hemma fest den 11 men tror inte jag kommer ha det för deet är lite sent att komma med det nu men vi får se när det blir :)

Har vatt ute och fottat Tindra i sin jul tröja :) nu kommer få se bilder på julaftan hoppas jag, om jag får in dom på datorn:) kan ju hoppas på att carro tar med sin dator så kan jag ta in dåm där, men jag måste köpa nu sladd så jag kan fåin bilderna :D

Puss&Kram
Johanna 

- inpuls,'

Igårkläll fick jag en sån inpulsgerj att jag skulle uka tillmin pojkvän kl 8 :) satt och kollade på paradise hotel och började sakna han extremt mycket så jag åkte till han och mös! Jag frös som bara den för det va lite kallt när vi gick ocg la oss, men då höll han om mig så jag blev varm och somnade :) åå han är så söt och älskar han så super mycket!

Och till vad jag gör nu då ja, jag sitter och har PA=projektarbete, inte alls kul kommer nog snart somna om jag inte får göra någit som gör mig pigg haha;) sitter iallaflaa och lusnar på musik så jag håller mig lite mer vaken och vi är inte mer än 8 pers av 23 i skolan nu haha. I eftermidda ska jag till kliniken på skolan för kolla på när Max blir kastrerad :/ men kommer vara intresant :) hoppas det börjar snöa lite sen när jag kommer hem så jag kan ut och fotta tindra i hennes jul tröja :) å hon är så söt i den hihi. men nu ska jag väll fortsätta och sova eller något :)



Puss & kram
Johanna

- snart,'

Nu har jag gjort klart Tindras julkalendet bliv mycket tjusig utan på min inte innuti haha :) idag är det bara 6 dagar till jag blir 18 :D skoj va? inatt har jag bara sovit ½ timme så e pisse trött och typ sover på djursjukvården. Har okcså pratat med aristulla om jag får läsa ett 4 år för jag orkar inte göra mer nu för ligger back i allt nu och kommer aldrig kunna ta igen allt det, förhoppningsvis kommer jag få det och då ska jag plugga satan nu så jag blir klar med så mycket som möjligt! Ikväll ska jag oxå jobba hoppas det inte blir så länge för jag kommer ju somna där HAHA, och det kommer inte vara så bra...
Köpte el jul tröja till min vovve igår :) kommer komma lite julbilder på henne med den för hon är så söt :D!
Nu kommer bilden på min hemma gjorda julkalender till Tindra! men nu får ig se den inuti haha.



Puss & Kram
Johanna
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!